დაბალ ცეცხლზე გააცხელეთ ნაღები ან რძე, ისე რომ არ აადუღოთ. გახსენით მასში შაქარი და ვანილი. შემდეგ დაამატეთ კარაქი და დარიჩინი (თუ მოგწონთ). მიღებულ ნარევში მცირე ულუფებად შეურიეთ კაკაო და კარგად გახსენით. ერთბაშად ნუ ჩაყრით - კოშტები გაჩნდება. ხელახლა მსუბუქად შეათბეთ ორთლზე ან დაბალ ცეცხლზე. სურვილის შემთხვევაში დაამატეთ ქიშმიში ან თხილი/ნუში - უფრო სასარგებლო გახდება. გაანაწილეთ ფორმებში და გააციეთ მაცივარში.