რამდენიმე კოვზ წყალში გახსენით საფუარი. თასში შეურიეთ ერთმანეთს 220 გ ფქვილი, სოდა და მარილი. დაამატეთ არაჟანი, საფუარი, 115 გ დარბილებული კარაქი და მოზილეთ რბილი ცომი. გაახვიეთ ცელოფანში და შეინახეთ მაცივარში 5 საათი ან თუნდაც მთელი ღამით.გულსართი: ათქვიფეთ მიქსერით დარბილებული კარაქი და შაქარი. დაამატეთ ვანილი. კარაქი ფუმფულა და ჰეროვანი რომ გახდება, დაამატეთ ფქვილი და ხელით ასრისეთ, სანამ ფხვიერ მასას არ მიიღებთ.შეინახეთ 15-20 წუთი მაცივარში. ცომი გამოიღეთ გამოცხობამდე ცოტა ხნით ადრე, რომ ოთახის ტემპერატურაზე გათბეს. გაყავით ორად. თითოეული გააბრტყელეთ და ზემოდან მოაყარეთ გულსართის ნახევარი . გადაახვიეთ რულეტივით და დაჭერით. ზემოდან გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხი და გამოაცხეთ 180 გრადუსზე.