ხორცის ნაჭერი ჩავჭრათ 1 სმ სისქის ფირფიტებად, მაგრამ არა ბოლომდე. წავუსვათ მარილი და წიწაკა ყველგან, მათ შორის ფირფიტებშიც. ფირფიტებად დავჭრათ ლიმონი და ხახვი. ჩავალაგოთ ხორცის ფენებში. შევკრათ ძაფით, რომ შეწვისას არ დაიშალოს. თაფლი გავათბოთ, რომ გათხელდეს და ფუნჯით გადავუსვათ ხორცს ზემოდან. ფორმას წავუსვათ ძირში კარაქი და გადავიტანოთ ხორცი. დავაფაროთ ფოლგა და შევწვათ 180-200 გრადუსზე 1 -1.10 სთ. შემდეგ ფოლგა მოვაცილოთ და დავტოვოთ ღუმელში სანამ ზემოდან ლამაზად არ მოიბრაწება. თანხშირად ვასხათ თავისივე გამოშვებული წვენი.