ხორცი გარეცხეთ და გაამშრალეთ. ბასრი დანით გაუკეთეთ ჭრილები. ამ ჭრილებში ჩაუდეთ ნივრის კბილები. თუ ნიორი მსხვილია, დაჭერით ფორფიტებად. მდოგვი, პილპილი, სუნელები ერთმანეთში აურიეთ და ყველა მხრიდან შეაზილეთ ხორცს. შეეცადეთ ჭრილებშიც ჩავიდეს. დატოვეთ ოთახის ტემოერატურაზე 30-40 წუთი. შემედეგ მოაყარეთ მარილი და გაახვიეთ ფოლგაში. შეწვით 160-170 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 2 საათი. თუ გსურთ, რომ ზემოდან დაიბრაწოს, ბოლო 15 წუთი ფოლგა მოხსენით ზემოდან. მზა ხორცს მაშინვე ნუ დაჭრით -ღუმელიდან გამოღების შემდეგ დაასვენეთ 14-20 წუთი.