ღუმელი გაახურეთ 175 გრადუსზე. ფორმას ჩააფინეთ ქაღალდი. გაადნეთ კარაქი და შოკოლადი. ყავა გახსენით წყალში, დაამატეთ ვანილი და მარილი. შეურიეთ გამდნარ შოკოლადს. კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ 5 წუთის განმავლობაში, სანამ მოცულობაში 2-ჯერ არ მოიმატებს. შეურიეთ კაკაო. შემდეგ შეურიეთ შოკოლადიანი მასა და გადაიტანეთ ფორმაში. გამოაცხეთ 45-50 წუთის განმავლობაში.მუსი: თეთრი შოკოლადი და კარაქი გაადნეთ. კვერცხის გული და შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე, მიღებული მუსისმაგვარი ჰაეროვანი მასა ორთლზე დადგით თასით და ხშირად ურიეთ. მასა უნდა შესქელდეს. გადმოიღეთ, დაამატეთ ვანილი და შოკოლადის ნარევი.დაამატეთ 2-3 ს.კ ნაღებიც და კარგად აურიეთ. დანამრჩენი ნაღებისგან ათქვიფეთ კრემი და შეურიეთ გაცივებული (!) კვერციანი მასა.მიღებული მუსი დაასხით ყალიბში ჩადებულ ბისკვიტს ზემოდან და შედგით მაცივარში.სერვირების წინ მოაყარეთ კაკაო