დარბილებული კარაქი ათქვიფეთ შაქართან ერთად. ფუმფულა მასად რომ იქცევა, დაამატეთ კვერცხი და ვანილი, კვლავ ათქვიფეთ.დაამატეთ გაცრილი ფქვილი, სოდა და მწიკვი მარილი. მიღებული ცომი გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, ზემოდან დაალაგეთ კურკაგამოცლილი ალუბლები. თუ ალუბალი გაყინულია (არა სეზონზე), წინასწარი გალღვობის გარეშე გამოიყენეთ. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. ნამცხვარი გამოცხობიდან 10 წუთის შემდეგ ამოიღეთ ფორმიდან და ბოლომდე გააციეთ. ზემოდან მოაფრქვიეთ შაქრის პუდრა.