*1ჭიქა=250 მლ. კარაქი გაადნეთ და გააგრილეთ. ათქვიფეთ შაქარი და კვერცხი. დაამატეთ გამდნარი კარაქი და კვლავ ათქვიფეთ. შემდეგ დაამატეთ კეფირი. მიღებულ ფუმფულა მასას შეურიეთ ფქვილი და სოდა. ბოლოს კი ქიშმიში, რომელიც წინასწარ გარეცხეთ და კონიაკში დაალბეთ 1-2 საათი. ფორმას ( 25х8х10 სმ) წაუსვით ცხიმი და მოაფრქვიეთ ფქვილი. გადაიტანეთ ცომი და გამოაცხეთ 180 გრადუსზე, დაახლოებით 40-50 წუთი