ბადრიჯანი და ყაბაყი დაჭერით თხლად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. დაალაგეთ დიდ ტაფაზე თხლად და 5-8 წუთით შედეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.პარალელურად, ხახვი წვრილად დაჭერიტ და ზეთში მოშუშეთ. დაამატეთ მოწალული, გაწურული და წვრილად დაკეპილი ისპანახი, მოხარშული ბრინჯი და ნიორი. შუშეთ 2 წუთი.ცხიმწასმულ ფორმაში ჩაალაგეთ ბადრიჯნის ნაჭრები 1 ფენად. ზემოდან გადაანაწილეთ ისპანახის ნახევარი. მოასხით პესტოს სოუსი,პომიდვრის სოუსი და მოაყარეთ ყველის ნაწილი.შემდეგ დაალაგეთ ყაბაყის ფენა, კვლავ ისპანახი, პომიდვრის სოუსი, პესტო და ყველი. შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე 15-20 წუთით.