თბილ წყალში გახსენით საფუარი. დაამატეთ შაქარი და 100 გ ფქვილი. დააფარეთ თავზე და დატოვეთ 30 წუთი. შემდეგ დაამატეთ კვერცხის გული, თბილი რძე, მწიკვი მარილი, ვანილი და დარჩენილი ფქვილი.მოზილეთ ცომი. ზელვის დროს დამატეთ ზეთი. მიღებული რბილი, ელასტიური ცომი დადგით თბილ ადგილას გასაფუებლად.აფუებული ცომი გაყავით პატარა გუნდებად, გააბრტყელეთ და გულში ჩაუდეთ თითო ირისის კანფეტი. მოუკარით პირი და დაალაგეთ ტაფაში. თავზე გადააფარეთ და დატოვეთ 15 წუთი (შოკოლადის ფილაც შეიძლება). შემდეგ გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხი და გამოაცხეთ 15-20 წუთი 180 გრადუსზე.