ათქვიფეთ სამივე ინგრედიენტი ერთად სანამ ფუნფულა ჰაეროვან მასას არ მიიღებთ, დაახლოებით 5-8 წუთის განმავლობაში. ამის შემდეგ მხოლოდ ისღა დაგრჩენიათ ჩაასხათ ცხიმწასმულ ფორმაში, შედგათ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და დაელოდოთ როდის გამოცხვება (დაახლოებით 30-40 წთ).მეტი ეფექტურობისთვის დესერტს ძირიც შეგიძლიათ გაუკეთოთ, თუმცა ეს აუცილებელი არ არის. შეურიეთ 200 გ დაფხვნილი "პეჩენია" და 80 გ გამდნარი კარაქი. ჩატკეპნეთ ფორმის ძირზე, დანარჩენი კი როგორც რეცეპტშია აღწერილი.