გააცხელეთ ზეთი ტაფაში, დაამატეთ კარის ფხვნილი და შუშეთ 1 წუთი, სანამ არომატს გამოუშვებს.შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი ხახვი და შუშეთ დარბილებამდე. დაამატეთ გახეხილი ჯანჯაფილი და გადაწურული მუხუდოს მარცვლები. 1-2 წუთში დაამატეთ კონსერვირებული პომიდორი წვენიანად. ამის შემდეგ დაამატეთ დანაწევრებული ყვავილოვანი კომბოსტო, მარილი, პილპილი, დაფნა, წყალი და წამოადუღეთ. დააფარეთ თავზე და შუშეთ 15 წუთი.მზა კერძს დაამატეთ მწვანილი და მიირთვით ბრინჯის გარნირთან ერთად.