გაცრილ ფქვილს შეურიეთ სოდა, დაამატეთ გამდნარი კარაქი, კვერცხის გული და არაჟანი. მოზილეთ ცომი და შენახეთ მაცივარში 20-30 წთ. შემდეგ გამოიღეთ და გაყავით ორ ნაწილად.სანამ ცომი მაცივარშია, მოამზადეთ გულსართი: დააქუცმაცეთ ნიგოზი. ცილით და შაქრით მოამადეთ კარგი ბეზე. შეურიეთ ნიგოზს. ცომის ერთი ნაწილი გააბრტყელეთ, გაანაწილეთ მასზე ნიგვზიანი ბეზე, დააფარეთ ცომის მეორე ფენა. ნაპირები კარგად დაუფიქსირეთ და დაჭერით კვადრატებად. წაუსვით კვერცხის გული.გამოაცხვეთ 190 გრადუსზე 35 წუთი. ზემოდან მოაფრქვიეთ კარდამონთან შერეული შაქრის პუდრა.