ბროწეულის მურაბა
ბროწეულის მურაბა
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • შაქარი - 2-3 ჭიქა
  • ბროწეული - 12-14 ცალი
მომზადების წესები

4-5 ბროწეული გაარჩიეთ და გამოწურეთ წვენსაწურში წვენი. შეურიეთ შაქარი 1 ჭიქა წვენზე 1.5 ჭიქის ოდენობით და მოხარშეთ სიროპი. ის უნდა იყოს ბლანტი და არა წყალივით.
დანარჩენი ბროწეულიდან გამოარჩიეთ მარცვლები, დაასხით ცხელი სიროპი და გააჩერეთ 1 საათი. შემდეგ 15-20 წუთი ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე. 

ასევე იხილეთ ვიდეო-გაკვეთილები ბროწეულის სწრაფად გარჩევის შესახებ:

ბროწეულის გარჩევის სამი ეფექტური მეთოდი

როგორ გავარჩიოთ ბროწეული, ჯეიმი ოლივერის მეთოდი

ტეგები:
მურაბა ბროწეული ნანახია: 54108