ფოლგაში შემწვარი დაბეგვილი ხორცი ბოსტნეულით და ყველით - წარმოუდგენლად გემრიელი საოჯახო სადილი!
ფოლგაში შემწვარი დაბეგვილი ხორცი ბოსტნეულით და ყველით - წარმოუდგენლად გემრიელი საოჯახო სადილი!
დრო 60წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 4 ნაჭერი
  • ხახვი - 1 დიდი თავი
  • სოკო - 5-6 ცალი
  • ყველი
  • პამიდორი - 2-3 ცალი
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
ხახვი და პომიდორი დაჭერით რგოლებად, სოკო ფორფიტებად, ყველი გახეხეთ. ხორცი წინასწარ დაბეგვეთ, შემდეგ წაუსვით ცხიმი და დადეთ ფოლგის ნაჭერზე. მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ზემოდან დაალაგეთ ხახვის და პომიდვრის რგოლები, სოკოსთან ერთად. შეფუთეთ ფოლგაში და შეწვით ღუმელში 200 გრადუსზე 40-50  წუთი. შემდეგ ფოლგა გახსენით, თითოეულ მათგანს ზემოდან მოაყარეთ ყველი და შეაბრუნეთ ღუმელში კიდევ რამდენიმე წუთით.
ტეგები:
ხორცი სოკო ყველი პამიდორი ნანახია: 18532