დაჭრილი სოკო და ყაბაყი დაბრაწეთ ტაფაში, ზეითუნის ზეთში. დაამატეთ ხახვი და მოშუშეთ. შემდეგ დაამატეთ ბრინჯი, მარილი, პილპილი კარი და აურიეთ. შემდეგ დაასხით იმდენი წყალი, რომ 1 სმ-ით დაფაროს ბრინჯი. წამოადუღეთ და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ სითხეს არ დაიშრობს. შემდეგ დაამატეთ კონსერვირებული ან წინასწარ მოხარშული ლობიო და კიდევ რამდენიმე წუთი შუშეთ.მზა კერძს მირთმევის წინ მოასხურეთ ლიმონის წვენი.