შეურიეთ ერთმანეთს 150 გ კრემ-ყველი, დაჭრილი კამა, ლიმონის წვენი, ცოტა მარილი და აურიეთ. კიტრი ძალიან თხლად დაჭერით. მრგვალ პურს (უმჯობესია წინა დღის) , მოაჭერით ქერქი და შუაგული ტორტის ბისკვიტივით გაჭერით 5 თხელ ფენად. დადეთ თეფშზე ერთი ფირფიტა, წაუსვით კრემ-ყველის თხელი ფენა და დაალაგეთ კიტრი. დაადეთ მეორე ფენა პური, კვლავ წაუსვით კრემის თხელი ფენა და ამჯერად დაალაგეთ შებოლილი ან დამარილებული ორაგული. გაიმეორეთ ფენები ისევ კიტრით და ორაგულით. მეხუთე ფენას არაფერი დაადოთ .შეურიეთ ერთმანეთს კრემ-ყველის მეორე ნაწილი და არაჟანი. ეს ნარევი გადაუსვით "ტორტს" ზემოდან და გვერდებზე. ზემოდან გააფორმეთ დაჭრილი ჩერი პომიდვრით და ბოლოკის ფირფიტებით, გვერდებზე კი მწვანე ხახვის ღერებით. მირთმევამდე შეინახეთ მაცივარში.