ხორცი დაჭერით კუბებად, ხახვი და წიწაკა ნახევარ-რგოლებად, ჩილი წიწაკა და ნიორი წვრილად.ყველაფერი ერთმანეთში აურიეთ. დაამატეთ ძირა, მარილი და გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ფორმაში. დაამატეთ ტომატ-პასტა, დაასხით ლუდი, დააფარეთ ფოლგა და შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 1-1.5 საათი, სანამ ხორცი არ დარბილდება და სოუსი არ შესქელდება. ბოლო 15 წუთში მოაცილეთ ფოლგა. საბოლოოდ მიიღებთ წვნიან , რბილ ხორცს არომატულ სოუსში.