ხორცი კუბებად დაჭერით და მობრაწეთ ტაფაზე ან ქვაბში. გადმოიღეთ ცალკე.ბადრიჯანი დაჭერით, მოაფრქვიეთ მარილი და დატოვეთ 20 წუთი. შემდეგ გაწურეთ და მობრაწეთ იგივე ტაფაში სადაც ხორცი. კარტოფილი მსხვილად დაჭერით, პამიდორს კი ჯერ კანი გააცალეთ, შემდეგ დაჭერით. ასევე დაჭერით ცხარე წიწაკა, ხახვი და მწვანილი.ღრმა ქვაბში ან ტაფაში ფენებად ჩაალაგეთ ჯერ ხორცი, შემდეგ კარტოფილი, ხახვი, მწვანილი, წიწაკა, ბადრიჯანი და ბოლოს პამიდორი. ფენებს შუა მოაყარეთ მარილი და პილპილიც. 200-250 გ წყალში ან ბულიონში გააზავეთ ტომატ პასტა და მოასხით კერძს. დაახურეთ და დადგით დაბალ ცეცხლზე სანამ კარტოფილი და ხორცი არ მომზადდება (დაახლოებით 1-1.5 სთ)მზა კერძს კიდევ მოაყარეთ ცოცხალი მწვანილი.