როზმარინსა და პომიდვრის წვენში დამარინადებული წვნიანი, არომატული მწვადი
როზმარინსა და პომიდვრის წვენში დამარინადებული წვნიანი, არომატული მწვადი
დრო 0წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 2 კგ
  • პამიდორი - 1 კგ
  • ხახვი - 300 გ
  • როზმარინი - 5-6 ტოტი
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
ხახვი დაჭერით რგოლებად, პამიდორი საშუალო ზომის კუბებად.  
დაჭრილ ხორცს დაამატეთ ხახვი, პამიდორი, როზმარინის ფოთლები, პილპილი და კარგად აურიეთ. დატოვეთ მაცივარში 6-8 საათი. 
შეწვის წინ  მოაშორეთ მარინადის ნარჩენები, მოაყარეთ მარილი, წამოაგეთ შამფურებზე და შეწვით ნაკვერჩხალზე.

ხორცი რბილი, წვნიანი და ძალიან არომატული გამოდის.
ტეგები:
ღორის ხორცი პამიდორი მწვადი ნანახია: 4328