ვენური ნამცხვარი ალუბლით
ვენური ნამცხვარი ალუბლით
დრო 60წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • დარბილებული კარაქი - 180 გ
  • შაქარი - 150 გ
  • ფქვილი - 200 გ
  • კვერცხი - 4
  • ალუბალი, გაყინული ან ცოცხალი - 400 გ
  • ნუში - 100 გ
  • სოდა - 1/2 ჩ.კ
  • ვანილი
მომზადების წესები
კარაქი, შაქარი და 1 ს.კ ფქვილი ათქვიფეთ მიქსერით. დაამატეთ კვერცხები სათითაოდ, თან კარგად თქვიფეთ.  შემდეგ ნელ-ნელა შეურიეთ ფქვილი სოდასთან ერთად. დაამატეთ ვანილი. გადაიტანეთ ცომი ქაღალდჩაფენილ ფორმაში და ზემოდან დაფარეთ კურკაგამოცლილი ალუბლებით. შემდეგ მოაყარეთ ნუში. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30-40 წუთი.

ტეგები:
ნამცხვარი ნუში ალუბალი ნანახია: 41155