ხორცის რულეტი სადღესასწაულოდ
ხორცის რულეტი სადღესასწაულოდ
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • ნიორი - 3 კბილი
  • ხახვი - 1 თავი
  • მოხარშული კვერცხი - 4-5 ცალი
  • შერეული ფარში - 1 კგ
  • ოხრახუში - 1 კონა
  • მდოგვი - 1 ს.კ
მომზადების წესები
ბლენდერში დააქუხმახეთ ხახვი, ნიორი,  ოხრახუში და შეურიეთ ფარშს. დაამატეთ მარილი, პილპილი, მდოგვი და კარგად დაზილეთ. 
ფოლგას წაუსვით ცხიმი და გაანაწილეთ ფარშის ნაწილი, დაადეთ მოხარშული კვერცხები და დაფარეთ დარჩენილი ფარშით.  მიეცით რულეტის ფორმა, მოამრგვალეთ და შეფუთეთ ფოლგაში. 
შეწვით ღუმელში, 200 გრადუსზე, 30-40 წუთი, შემდეგ მოხადეთ ფოლგა რომ ზედაპირი დაებრაწოს.