ქათმის ფილე სიბრტყეზე ჩაჭერით, ისე რომ წიგნივით გადაიშალოს და დაბეგვეთ. ყველი დაჭერით. ქათმის ფილეს დაადეთ ყველის ნაჭერი და გადაახვიეთ. შემოახვიეთ ბეკონის ფირფიტები. ჩაალაგეთ რულეტები ღუმელისთვის განკუთვნილ ფორმაში. სოუსისთვის დანაყეთ პილპილი და მიხაკი. დაამატეთ კეტჩუპი და სოიოს სოუსი. ეს სოუსი გადაუსვით ხორცს და შედგით ღუმელში 25-30 წუთი, 200 გრადუსზე. მარილი არ სჭირდება, რადგან ყველი, სოუსი და ბეკონი მარილიანია. საჭირო ცხიმსაც ბეკონი გამოუშვებს