გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. ნიგოზი მოხალეთ, შემდეგ ბლენდერში დაფქვით.ერთ თასში შეურიეთ ყველა მშრალი ინგრედიენტი: ფქვილი, შაქარი, ნიგოზი, დარიჩინი და სოდა. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი, ზეთი, ვანილი, დაჭყლეტილი ბანანი და წვრილად დაჭრილი ანანასი თავის წვენიანად (რასაც დაჭრისას გაუშვებს). შემდეგ მშრალი ინგრედიენტები დაამატეთ სველს და კოვზით ან საკონდიტრო ნიჩბით შეურიეთ.ცომი გაანაწილეთ ორ ერთნაირ საშუალო ზომის ფორმაში. ფორმებს წინასწარ ჩაუფინეთ ქაღალდი ძირში. გამოაცხვეთ 30-40 წუთი, გააცივეთ და გაჭერით შუაზე ორივე ბისკვიტი. თუ ბისკვიტის გამოყენება მაშინვე არ გუსრთ, გაცივების შემდეგ გაახვიეთ ფოლგაში და შეინახეთ მაცივარში რამდენიმე დღე.კრემი: დარბილებული კარაქი კარგად ათქვიფეთ. შემდეგ შეათქვიფეთ ცივი კრემ-ყველი. თუ კარაქის ნაცვლად ნაღებს იყენებთ - ის აუცილებლად ცივი უნდა იყოს და პირდაპირ ცივ კრემ-ყველთან ერთად ათქვიფოთ. შეურიეთ შაქრის პუდრა და არაჟანი. წაუსვით კრემი ფირფიტებს და მორთეთ თქვენი ფანტაზიით.