კარაქი და წყალი ქვაბით დადგით ცეცხლზე. კარაქი რომ გადნება და წყალი ადუღდება, ჩააყარეთ ფქვილი და ხის კოვზით სწრაფად ურიეთ. ცომი მოგუნდავდება და ქვაბის კედლებს მოსცილდება. შუშეთ კიდევ 1-2 წუთი, შემდეგ გადმოდგით და შეატქვიფეთ კვერცხები. გადაიტანეთ ცომი საკონდიტრო ტომარაში და დასვით ტაფაზე თანაბარი ზომის ეკლერები. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30-40 წუთი. კრემისთვის კვერცხის გული, შაქარი და სახამებელი კარგად შეურიეთ. დაამატეთ ცხელი რძე და კარგად გახსენით. დააბრუნეთ ცეცხლზე და ხარშეთ შესქელებამდე. შემდეგ დაამატეთ გამდნარი შოკოლადი და კარაქი. კარგად აურიეთ და გააცივეთ. გაცივებული კრემი გადაიტანეთ საკონდოტრო ტომარაში. ეკლერებს გაუკეთეთ ხვრელები ქვედა მხრიდან და შეუყვანეთ კრემი. ზემოდან გადაუსვით გამდნარი შოკოლადი ან შაქრის მინანქარი.