პატარა დანის დახმარებლით ფრტას გამოაცალეთ ძვალი (იხილეთ ფოტოები). გახეხილ ყველს დაამატეთ დაჭრილი კამა, ოხრახუში და ქინძი.. ამ ნარევით ამოავსეთ ფრთის ის ნაწილი, რომელსაც ძვალი ამოაცალეთ. მოაყარეთ მარილი და პილპილი.ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, დაამატეთ 1 გაჭყლეტილი ნივრის კბილი და ქონდრის ტოტი. დადეთ ფრთები და შეწვით ორივე მხრიდან.სოუსი: წვრილად დაჭრილი ჩილი წიწაკა, თაფლი და ძმარი მოათავსეთ პატარა ქვაბში. წამოადუღეთ რამდენიმე წუთით და მოასხით შემწვარ ფრთებს. გააფორმეთ სალათის ფურცლებით.