ფქვილი გაცერით, დაახეხეთ კარაქი და ხელით აურიეთ. დაამატეთ სოდა. დაასხით არაჟანი და მოზილეთ ცომი. გაყავით ორ ნაწილად. გააბტყელეთ წრიულად საშუალო სისქემდე 5 მმ სისქეზე. ცომის ცენტრიდან ვდაიწყეთ ცომის ჭრას ტოლ ნაჭრებად, უნდა მიიღოთ მოგრძო სამკუთხედის მსგავსი ფორმები.გულსართი:ფქვილი მოხალეთ გაყავისფრებამდე და დაამატეთ გამდნარი, ცოტა შეგრილებული კარაქი, ამის გააგრძელეთ შუშვა , ცოტა ხანში კი დაამატეთ შაქარი, ვანილი და დარიჩინი ცხელშივე,ცომის ფართო მხარეს დადეთ დულსართი დაგადაახვიეთ ვიწრო მხარის მიმართულებით.გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე