კვერცხის გულები ათქვიფეთ შაქართან ერთად შეათქვიფეთ დარბილებული კარაქი და თაფლი. დაამატეთ სოდა ძმრით, ვანილი ბოლოს კი დააცერით ფქვილი. ყველაფერი კარგად აურიეთ და მიღებული მასა გაყავით სამ ტოლ ნაწილად.ცომი დადეთ თბილ ადგილასმოამზადეთ ბეზე:კვერცხის ცილები ათქვიფეთ თან ნელ-ნელა დაუმატეთ შაქარი და ვანილი.კრემი: კარაქი და მოხარშული შედედებული რძე ათქვიფეთ კარგად, დაამატეთ მოხალული და დაფქული მიწის თხილი და ვანილი.ცომის თითოეული ნაწილი გააბრტყელეთ ღუმელის თუნუქის ფურცელზე და ზევიდან წაუსვით ბეზეს მესამედი. ასე გააკეთეთ სამივე შემთხვევაში და გამოაცხეთ 1\80 გრადუს ტემპერატურაზე სანამ ცომი შეიფერება.სამივე ფენას წაუსვით კრემი და ზევიდან მოასხით კარაქთან ერთად გამდნარი შოკოლადი.