ღვიძლს დაამატეთ 1 კოვზი აჯიკა, წიწაკა, 1 დაჭრილი ხახვი, ტომატი, არაჟანი, ღვინო და კარგად აურიეთ. შედით მაცივარში 1 საათი.შემდეგ დააამტეთ დაფნის ფოთოლი, დადგით დაბალ ცეცხლზე და შუშეთ 30 წუთი. დაამატეთ 2 თავი დაჭრილი ხახვი და კიდევ 15 წუთი შუშეთ. შემდეგ დაამატეთ ქონდარი, დარჩენილი აჯიკა, მარილი და კარგად ამოურიეთ, შუშეთ კიდევ რამდენიმე წუთი. ამასობაში სითხეს ნაწილობრივ დაიშრობს. მზა კერძს მოაყარეთ დარჩენილი ნედლი ხახვი და მიირთვით ცხლად