ნაღების და ბეზეს კრემი ტორტების მოსართავად
ნაღების და ბეზეს კრემი ტორტების მოსართავად
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კვერცხის ცილა - 2
  • ნაღები 35 % - 150 გ
  • შაქარი - 3-4 ს.კ
მომზადების წესები
მაღალ სიჩქარეზე ათქვიფეთ ცილა და შაქარი, სანამ მკვრივი კონსისტენციის ბეზეს არ მიიღებთ. ცალკე ათქვიფეთ ნაღებიც. შემდეგ შეურიეთ ერთმანეთს ფრთხილად და დელიკატურად. მიიღება ჰაეროვანი, ქათქათა კრემი, რომელიც იდეალურია ტორტების  ან სხვა დესერტების მოსართავად, ფაფაუკია და კარგად ინარჩუნებს ფორმას.

ეს რაოდენობა საკმარისია 20 სმ დიამეტრის ტორტის მოსართავად
ტეგები:
ნაღები ბეზე ნანახია: 24470