ავადაუღოთ ქვაბით წყალი, ჩავყაროთ მარილი და ჩავყაროთ ლაზანიას ფირფიტები. 1 წუთის მერე ამოვიღოთ და გადავავლოთ ცივი წყალი . დავალაგოთ სამზარეულოს სუფთა ტილოზე რომ ცოტა შეშრეს. ზოგ ფირფიტას არ სჭირდება წინასწარი მოხარშვა - შეამოწმეთ ეტიკეტზე. სოუსი: ხახვი, სტაფილო, ოხრახუში ძალიან წვრილად დაჭრილი მოვათავსოთ ქვაბში ზეთთან ერთად და მოვშუშოთ. დავუმატოთ ხორცი და გავაგრძელოთ შუშვა. მერე პამიდვრის სოუსი . ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე. ბოლოს მარილი. ბეშამელის სოუსი: კარაქი გავადნოთ, დაავმატოთ ფქვილი და გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ რძე დავაყაროთ მარილი და მუსკატის კაკალი. მოვადუღოთ . ღუმელში შესადებ ტაფაში დავასხათ ხორცის სოუსი თხლად . მერე ასევე ძალიან თხელ ფენა ბეშამელი ( ღუმელში ცოხიბისას სოუსი რომ ძალაინ არ გამოშრეს )მერე ცომის ფენა . მოვაყაროთ პარმეზანი, მოცარელა, მოვასხათ კიდე ხორცის სოუსი და მეორე ფენა ცომი დავადოთ. ამ თანმიმდევრობით დავალაგოთ ცომის დანარჩენილი ნაწილი. ბოლოს მოვასხათ ბეშამელი და შევდოთ ღუმელში 160 გრადუსზე სანამ ზედაპირი არ დაიფერება