5 საუკეთესო მარინადი მწვადისთვის - ეს რეცეპტი აუცილებლად დაგჭირდებათ!
5 საუკეთესო მარინადი მწვადისთვის - ეს რეცეპტი აუცილებლად დაგჭირდებათ!
დრო 0წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

არომატული მარინადი ცხვრის ხორცისთვის
  • ხახვი - 1 თავი
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ლიმონის წვენი - 30 მლ
  • მარილი
  • წითელი წიწაკა, დაფქული
ლუდის მარინადი ღორის ხორცისთვის
  • სოიოს სოუსი - 100 გ
  • თაფლი - 2 ს.კ
  • ლუდი - 100 მლ
  • ნიორი - 2 ს.კ
  • როზმარინი - 1 ტოტი
  • წითელი წიწაკა
მარინადი ქათმის მწვადისთვის
  • 1/2 ლიმონის წვენი
  • ზეითუნის ზეთი - 3 ს.კ
  • იტალიური სუნელები (ორეგანო, ბაზილიკი)
  • ნიორი
  • მარილი
ცხარე მარინადი ღორის ხორცისთვის
  • ხახვი - 2
  • მარილი და პილპილი
  • ხმელი სუნელი - 1/2 ჩ.კ
  • წითელი წიწაკა, დაფქული - 1 ჩ.კ
  • ზეთი - 2 ს.კ
მარინადი საქონლის ხორცისთვის
  • ზეითუნის ზეთი - 50 მლ
  • წითელი ღვინო - 200 მლ
  • როზმარინი - 1 ტოტი
  • ქონდარი - გემოვნებით
  • ტარხუნა' - გემოვნებით
  • წითელი წიწაკა, დაფქული - გემოვნებით
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები

ყველა მარინადი განკუთვნილია 500 გ ხორცისთვის.

1. წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შეურიეთ ლიმონის წვენს. დაამატეთ მარილი და პილპილი.
მოასხით ეს სოუსი ხორცის ნაჭრებს და კარგად აურიეთ. დატოვეთ მაცივარში 4-6 საათი

2. წვრილად დაკეპილი ნიორი შეურიეთ დანარჩენ ინგრედიენტებს და მოასხით ღორის ხორცს. დატოვეთ მაცივარში მთელი ღამით.

3. შეურიეთ სოუსის ინგრედიენტები და დაამარინადეთ დაჭრილი ქათმის ხორცი მინიმუმ ნახევარი საათით.

4.ხახვი დააქუცმაცეთ ბლენდერში, შეურიეთ ზეთი, წიწაკა, ხმელი სუნელი. ამ მარინადში დატოვეთ ხორცის ნაჭრები 5-6 საათი.

5. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი და მოასხით ხორცის ნაჭრებს. დატოვეთ ოთახის ტემპერატურაზე მინიმუ 30 წუთი