ყველა მარინადი განკუთვნილია 500 გ ხორცისთვის. 1. წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შეურიეთ ლიმონის წვენს. დაამატეთ მარილი და პილპილი. მოასხით ეს სოუსი ხორცის ნაჭრებს და კარგად აურიეთ. დატოვეთ მაცივარში 4-6 საათი 2. წვრილად დაკეპილი ნიორი შეურიეთ დანარჩენ ინგრედიენტებს და მოასხით ღორის ხორცს. დატოვეთ მაცივარში მთელი ღამით. 3. შეურიეთ სოუსის ინგრედიენტები და დაამარინადეთ დაჭრილი ქათმის ხორცი მინიმუმ ნახევარი საათით. 4.ხახვი დააქუცმაცეთ ბლენდერში, შეურიეთ ზეთი, წიწაკა, ხმელი სუნელი. ამ მარინადში დატოვეთ ხორცის ნაჭრები 5-6 საათი. 5. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი და მოასხით ხორცის ნაჭრებს. დატოვეთ ოთახის ტემპერატურაზე მინიმუ 30 წუთი