ხორცის ფილე გარეცხეთ და გაამშრალეთ ხელსახოცით. ბასრი დანით გაუკეთეთ გამავალი ჭრილი ცენტრში. ამოავსეთ ეს ჭრილი ქლიავის ჩირით, გარედან კი წაუსვით მარილი, პილპილი, დაჭრილი ნიორი და ზეთი. შედეთ მაცივარში რამდენიმე საათი. შემდეგ ხორცი ჩადეთ ღრმა ჭურჭელში და შედგით შესაწვავად 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, 20 წუთით. ამ დროის შემდეგ დაუწიეთ ტემპერატურას 160 გრადუსამდე, დაამატეთ ჭურჭელში 1/2 ჭიქა წყალი და შეწვით კიდევ 1 საათის განმავლობაში.