სახელდახელო "აჯიკა"
სახელდახელო "აჯიკა"
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
ეს სახელდახელო საწებელი გემრიელია ბოსტნეულთან, პურთან, ხორცთან

ინგრედიენტები

  • პამიდორი - 1 ცალი
  • მწვანე წიწაკა - 1 ცალი
  • ცხარე წიწაკა, წითელი
  • ნიახურის ღერო - 3ცალი
  • ტკბილი წიწაკა, წითელი - 1/2
  • ზეთი - 1 ს.კ
  • ძმარი - 1 ჩ.კ
  • მარილი
მომზადების წესები
პამიდროს გამოაცალეთ თესლი. ყველანაირი ბოსტნეული და მწვანილი დაჭერით;

ჩაუშვით ბლენდერის ჭიქაში და "ფეხიანი" ბლენდერით დააბლენდერეთ, ფაფასვით ნუ აქცევთ, ცოტა უნდა ემჩნეოდეს ბოსტნეულის" ფანტელები";

გასინჯეთ და დაამატეთ თუ აკლია ძმარი ან მარილი;

როგორც წესი, ეს გამოდის საშუალო სისქის მასა, მაგრამ თუ ძალიან სქელი გამოვიდა, მაშინ შეგიძლიათ ცოტა ზეთით ან გადადუღებული წყლით გაათხელოთ;
ტეგები:
ბოსტნეული აჯიკა ნანახია: 30446