ხორცი სოკოთი და აჯიკით
ხორცი სოკოთი და აჯიკით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • სოკო - 1 კგ
  • საქონლის ხორცი - 1 კგ
  • ხახვი - 3 კბილი
  • ტკბილი წიწაკა, წითელი - 1 ცალი
  • ნიორი - 4 კბილი
  • კარაქი
  • ღვინო - 400 მლ
  • წყალი - 200-300 მლ
  • აჯიკა - 1 ს.კ
  • მარილი და პილპილი
  • ქინძი
მომზადების წესები
ხორცი დაჭერით, გადაიტანეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და ღვინო, დააფარეთ და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე. სითხეს რომ დაიშრობს, დაამატეთ კარაქი, დაჭრილი ხახვი და სოკო. შუშეთ ცოტა ხანს, შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი წიწაკა.
ნიორი, მწვანილი და მარილი დანაყეთ, დაამატეთ კერძს, შეურიეთ აჯიკა, მარილი და კარგად ამოურიეთ.
ტეგები:
სოკო საქონლის ხორცი აჯიკა ნანახია: 100744