წვნიანი მწვადი მაწვნის მარინადში
წვნიანი მწვადი მაწვნის მარინადში
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 1 კგ
  • მაწონი - 2 ს.კ
  • პილპილი
  • ძმარი - 1.5 ს.კ
  • წითელი ხახვი
  • დაფნის ფოთოლი
მომზადების წესები
დაჭრილ ხორცს დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, ძმარი, პილპილი, მარილი, მაწონი და დაფნა. კარგად აურიეთ და შედეთ მაცივარში 1 ღამით. მაწონი ხორცს დაარბილებს და უფრო წვნიანსა და გემრიელს გახდის.
მარინადიის შემდეგ ხორცი წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით ჩვეულებრივი ტრადიციული მწვადის მსგავსაც ნაკვერჩხალზე ან ტაფაზე.
ტეგები:
ღორის ხორცი მაწონი მწვადი ნანახია: 28901