კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარგად 4 ს.კ. მდუღარე წყალთან რომელშიც გახსნილია ყავა, შემდეგ დავამატოთ შაქარი და კიდევ ავთქვიფოთ. შემდეგ დავუმატოთ დარბილებული კარაქი, არაჟანი, ავთქვიფოთ, დავაცრათ ფქვილი სადაც არეულია უკვე სოდა და გამაფხვიერებელი. ეს ცომი შევინახოთ მაცივარში 3-4 საათით. ამასობაში გავაკეთოთ კრემი: ავურიოთ არაჟანი, კვერცხები, ფქვილი, შაქარი და ცოტა წყალში გახსნილი ყავა. მოვათავსოთ ორთქლის აბაზანაზე .განუწყვეტლივი მორევით ავადუღოთ კრემი. რომ გასქელდება - მზადაა. გავაცივოთ და შევურით გათქვეფილ კარაქს.ცომი გაცივების შემდეგ გამოვიღოთ და გავყოთ 4-5 ნაწილად. თითოეული ნაწილი გამოვაცხვოთ 26 სმ. დიამეტრის მრგვალ ან საშუალო ზომის ოთხკუთხა ფორმაში 180-200 გრადუსზე.ამ ფირფიტებს წავუსვათ კრემი და მოვრთოდ სურვილისამებრ.