როგორ გამოვაცხოთ შოკოლადის ბისკვიტი ტორტებისთვის
როგორ გამოვაცხოთ შოკოლადის ბისკვიტი ტორტებისთვის
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • სოდა - 1/2 ჩ.კ
  • ფქვილი - 1 ჭიქა
  • კაკაო - 30 გ
  • შაქარი - 150 გ
  • თბილი წყალი - 4 ს.კ
  • კვერცხი - 4
  • ვანილი
მომზადების წესები
ოთახის ტემპერატურის კვერცხის ცილა და გული გავაცალკევოთ.

გავთქვიფოთ ცილა და თბილი წყალი , ამოვიყვანოთ მყარი ფაფუკი ბეზე. ნელ-ნელა შევათქვიფოთ შაქარი

შემდეგ შევათქვიფოთ კვერცხის გულები.

დავაცრათ მშრალი მასალა და ნელა ამოურიოთ ქვემოდან ზემოთ.

მიღებული ცომი გადავიტანოთ ქაღალდდაფენილ ყალიბში (26სმ. დიამეტრში) და გამოვაცხოთ 170-180 გრადუსზე

ღუმელიდან სწრაფად არ გამოვიღოთ გამომცხვარი ბისკვიტი, გამოვრთოთ ღუმელი და შევუღოთ კარი, 5-10 წუთის მერე კი გამოვიღოთ, ამოვიღოთ ბისკვიტი ფორმიდან და ბოლომდე გავაციოთ.
ტეგები:
კაკაო შოკოლადი ბისკვიტი ნანახია: 100079