ოთახის ტემპერატურის კვერცხის ცილა და გული გავაცალკევოთ.გავთქვიფოთ ცილა და თბილი წყალი , ამოვიყვანოთ მყარი ფაფუკი ბეზე. ნელ-ნელა შევათქვიფოთ შაქარიშემდეგ შევათქვიფოთ კვერცხის გულები.დავაცრათ მშრალი მასალა და ნელა ამოურიოთ ქვემოდან ზემოთ.მიღებული ცომი გადავიტანოთ ქაღალდდაფენილ ყალიბში (26სმ. დიამეტრში) და გამოვაცხოთ 170-180 გრადუსზეღუმელიდან სწრაფად არ გამოვიღოთ გამომცხვარი ბისკვიტი, გამოვრთოთ ღუმელი და შევუღოთ კარი, 5-10 წუთის მერე კი გამოვიღოთ, ამოვიღოთ ბისკვიტი ფორმიდან და ბოლომდე გავაციოთ.