კვერცხის ცილა უნდა იყოს ძველი, დაახლოებით 3-4 დღის, მაცივარში ნადგომი. გათქვიფეთ, შეათქვიფეთ შაქარი და მარილი წინასწარ გაცერით რამოდენიმეჯერ შაქრის პუდრი და ნუშის ფქვილი ერთად.გათქვეფილი ბეზეს მასა უნდა იყოს მყარი კონსისტენციის და გლუვი. შევურიოთ დაკეცვის მეთოდით ნუშის მასა, დავამატოთ სასურველი საღებავი ან დავტოვოთ თეთრი ფერის,ან დავამატოთ ცოტა ხსნადი ყავა.გადავიტანოთ საკონდიტრო პარკში და 1 სმ.დიამეტრის საკონდიტრო პირიდან დავსვათ,მაქსიმუმ 1,5-2 სმ.დიამეტრის წერტილები . პერგამენტი აუცილებლად დავაფინოთ საცხობ ფურცელზე. დავდგათ გასაშრობად 1 საათიდან 2 საათამდე,ზედაპირი შეხებისას მშრალი უნდა იყოს.გავახუროთ ღუმელი 200 გრადუსამდე, 1 წუთით ვაცხოთ . შემდეგ დავუწიოთ 150 გრადუსამდე და გავაგრძელოთ ცხობა 10 წუთის განმავლობაში.მაკარონები მზად არიან. შეგვიძლია დავკრემოთ შოკოლადის განაშით .ცხელ ნაღებში გავხსნათ დამტვრეული შოკოლადი, გავაგრილოთ და შევდგათ მაცივარში.როგორც კი გამკვრივდება მასა , კრემი-განაში მზად არის.თეთრი განაშისთვის ავიღოთ 100 გ თეთრი შოკოლადი და 50 მლ ნაღები