პავლოვა - ყველაზე მსუბუქი და ნაზი დესერტი
პავლოვა - ყველაზე მსუბუქი და ნაზი დესერტი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კვერცხის ცილა - 4
  • შაქარი - 200 გ
  • სახამებელი - 1ს.კ
  • ძმარი - 2 ჩ.კ
  • ვანილი
  • ნაღები 35 % - 300 გ
  • ხილი
მომზადების წესები
ავთქვიფოთ ბეზე, დავაცრათ სახამებელი, დავასხათ ძმარი.

ფრთხილად ამოვურიოთ ერთგვაროვან მასამდე.

პერგამენტის ქაღალდზე დავხატოთ წრე 24სმ. დიამეტრის და მოვათავსოთ ბეზეს მასა.

100-110 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში შევდგათ ბეზე გამოსაცხობათ 1 საათით.

ბეზე გარედან უნდა გამოცხვეს და იყოს მაგარი, შიგნით კი ნაზი სუფლეს მაგვარი კონსისტენციის.

გამომცხვარი ბეზე ღუმელშივე დავტოვოთ გასაცივებლად!

გავთქვიფოთ ნაღები, გადაუსვათ გამომცხვარ ბეზეს და დავალაგოთ ზემოდან ხილი.

ტეგები:
ბეზე პავლოვა ნანახია: 16365