ავთქვიფოთ ბეზე, დავაცრათ სახამებელი, დავასხათ ძმარი.ფრთხილად ამოვურიოთ ერთგვაროვან მასამდე.პერგამენტის ქაღალდზე დავხატოთ წრე 24სმ. დიამეტრის და მოვათავსოთ ბეზეს მასა.100-110 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში შევდგათ ბეზე გამოსაცხობათ 1 საათით.ბეზე გარედან უნდა გამოცხვეს და იყოს მაგარი, შიგნით კი ნაზი სუფლეს მაგვარი კონსისტენციის.გამომცხვარი ბეზე ღუმელშივე დავტოვოთ გასაცივებლად!გავთქვიფოთ ნაღები, გადაუსვათ გამომცხვარ ბეზეს და დავალაგოთ ზემოდან ხილი.