რძეში გახსენით საფუარი, შეურიეთ 50 გ დარბილებული კარაქი, მარილი, კვერცხი და შეაზილეთ ფქვილი. ცომი დადგით თბილ ადგილას გასაფუებლად. აფუაბის შემდეგ გაყავით 4-5 ნაწილად. ფორმას (20*25 სმ) წაუსვით კარაქი (დარჩენილი 150 გ). ცომი გააბრტყელეთ ძალიან თხლად და ჩაააფინეთ ფორმაშიგადაუსვით გამდნარი კარაქი და მოაყარეთ ყველის ნაწილი. იგივე გაიმეორეთ დანარჩენი ფენებზეც. ბოლო ფენას გადასუვით რძესთან ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე.