კარაქი, შაქარი და კვერცხი ერთად ათქვიფეთ 3-4 წუთის განმავლობაში. დაამატეთ ფქვილი, სოდა, სუნელები და კაკაო. კვლავ ათქვიოფეთ და შეინახეთ ცომი მაცივარში 1 საათი. შემდეგ გაყავით ორად, ერთი ნაწილი დადეთ პერგამენტის ფურცელზე, ცელით დააბრტყელეთ, დაადეთ მეორე ფენა ქაღალდი და საბტყელებლით გააბრტყელეთ 5 მმ სისქეზე.. გამოჭერით ფორმები, "თათებში დააჭერინეთ" ნუში, არაქისი, კეშიუ და ა.შ. გამოაცხვეთ 10 წუთი 180 გრადუსზე. მუშაობისას ცომი უნდა იყოს ცივი, თუ მორბილდა, შეაბრუნეთ მაცივარში.