ხელით ათქვიფეთ კვერცხის გულები, ვანილი და შაქარი. შეათქვიფეთ სახამებელი. დაამატეთ ცხელი რძე და კარგად გახსენით. ქვაბი დააბრუნეთ ცეცხლზე (ძალიან დაბალზე) და ურიეთ მუდმივად, სანამ მასა არ შესქელდება. კიდევ 2 წუთიც აცალეთ და გადმოდგით ცეცხლიდან; მაშინვე შეათქვიფეთ კარაქიც და დადგით გასაცივებლად. კარაქი შეათქვიფეთ მაშინვე, როგორც რეცეპტშია, ის ბზინვარებას და სასიამოვნო ფაქტურას აძლევს კრემს. ამ ინგრედიენტებით გამოდის 350-400 გრ კრემი. სურვილის შემთხვევაში დაამატეთ ორმაგი რაოდენობის კარაქი - ნაწილი ცხელსვე, ნაწილი კი კრემის გაცივების შემდეგ და ერთად ათქვიფეთ მიქსერით.