ბადრიჯანი გავჭრათ შუაზე სიგრძივად და გამოვაცალოთ გული. კანს მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ აირღუმელში - შესაწვავად, ან სიმარტივისთვის შეგიძლიათ მოხარშოთ, ან შედგათ მიკროტალღურში და ისე მიიყვანოთ მზა მდგომარეობამდე; ძეხვი ან სოსისი დაჭერით მომცრო ზომის ნაჭრებად და დაყარეთ გახურებულ ტაფაზე; ცოტა ხანში დაამატეთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი (ან 1 კოვზი ტომატი), ბულგარული წიწაკა. ასევე წვრილად დაჭრილი რეჰანი, ნიორი და ბადრიჯნის რბილობი - წვრილად დაჭრილი;როცა ბოსტნეული მოითუშება, გადმოდგით ცეცხლიდან და შეკმაზეთ ხმელი ქინძით; ბადრიჯნის მოხარშვის/შეწვის შემდეგ მოთუშული ბოსტნეული გადაიტანეთ ბადრიჯნებში და ზემოდან დაახეხეთ მოცარელა ან სულგუნი;შედეთ ღუმელში ყველის ჩადნობამდე.