ფარშირებული ბადრიჯანი - განსხვავებული რეცეპტი
ფარშირებული ბადრიჯანი - განსხვავებული რეცეპტი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ტკბილი წიწაკა, წითელი - 1 ცალი
  • ძეხვი მონადირული - 100 გ
  • ბადრიჯანი - 2 ცალი
  • რეჰანი
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ყველი - 150 გ
მომზადების წესები
ბადრიჯანი გავჭრათ შუაზე სიგრძივად და გამოვაცალოთ გული. კანს მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ აირღუმელში - შესაწვავად, ან სიმარტივისთვის შეგიძლიათ მოხარშოთ, ან შედგათ მიკროტალღურში და ისე მიიყვანოთ მზა მდგომარეობამდე;

ძეხვი ან სოსისი დაჭერით მომცრო ზომის ნაჭრებად და დაყარეთ გახურებულ ტაფაზე;

ცოტა ხანში დაამატეთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი (ან 1 კოვზი ტომატი), ბულგარული წიწაკა. ასევე წვრილად დაჭრილი რეჰანი, ნიორი და ბადრიჯნის რბილობი - წვრილად დაჭრილი;

როცა ბოსტნეული მოითუშება, გადმოდგით ცეცხლიდან და შეკმაზეთ ხმელი ქინძით;

ბადრიჯნის მოხარშვის/შეწვის შემდეგ მოთუშული ბოსტნეული გადაიტანეთ ბადრიჯნებში და ზემოდან დაახეხეთ მოცარელა ან სულგუნი;
შედეთ ღუმელში ყველის ჩადნობამდე.
ტეგები:
ბადრიჯანი ძეხვი ნანახია: 11960