1. გავაცხელოთ ღუმელი 175 გრადუსსზე. შევურიოთ ერთმანეთს ფქვილი, ჯანჯაფილი, მიხაკი, დარიჩინი, ვანილი და მარილი.2. მარგარინი და შაქარი კარგად ამოვიყვანოთ, დავუმატოთ კვერცხი,სოდა ძმრით, წყალი და კარგად ვთქვიფოდ. ნელნელა შევურიოთ ფქვილის და სუნელების ნაზავი.3. მიღებული მასას მივცეთ ბურთების ფორმა, ამოვავლოთ შაქარში, დავაწყოთ ცხიმწასმულ საცხობ ფორმაზე ერთმანეთისგან მოშორებით და დავაბრტყელოთ. 4. გამოვაცხოთ 8-10 წუთი და დაველოდოთ "პეჩენიების" გაგრილებას სანამ ფორმიდან ავიღებთ.