კაკაოანი ხრაშუნა ნამცხვრები კარაქთან ერთად ბლენდერში დააქუცმაცეთ. მიღებული ფხვიერი მასა ჩაატკეპნეთ ფორმის ძირში. შეინახეთ მაცივარში 20 წუთი.ჟელატინი დაალბეთ 4 კოვზ წყალში.ბლენდერის ჭიქაში ათქვიფეთ ხაჭო, ნაღები და გამდნარი შოკოლადი სანამ მასა არ გახდება ერთგვაროვანი. დაამატეთ გამდნარი ჟელატინი და კვლავ ათქვიფეთ. შეურიეთ ცოტაოდენი კაკაოანი "პეჩენიების" ნაფხვენები და გადაიტანეთ ფორმაში. შედგით მაცივარში გამაგრებამდე. სერვირების წინ ფრთხილად ამოიღეთ ფორმიდან, მორთეთ ათქვეფილი ნაღებით და მარწყვით.