მწვანილი კარგად გარეცხეთ.ხორცი დაჭერით კუბებად და დადგით დაბალ ცეცხლზე, რომ ჩაიშუშოს საკუთარ წვენში. როცა წვენს დაიშრობს, დაამატეთ დაჭრილი ხახვი და კარაქის ნაწილი. მობრაწეთ საშუალო ცეცხლზე.ამის შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მწვანილი, ცეცხლს დაუწიეთ და განაგრძეთ შუშვა თავდახურული ქვაბით. მწვანილი თავის წვენს გაუშვებს, მაგრამ თუ თქვენთვის საკმარისი არ არის, ცოტა წყალიც დაამატეთ.ბოლოს მოაყარეთ მარილი და პილპილი