ბარბექიუ, რომელიც პირში დნება
ბარბექიუ, რომელიც პირში დნება
დრო 2წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
დაუვიწყარი გემოს მქონე უმარტივესი რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • დაფქული წითელი წიწაკა - 1 ს/კ
  • დაჭყლეტილი ნიორი - 1 ს/კ
  • მარილი - 1 ჩ/კ
  • პაპრიკა - 1 ს/კ
  • ყავისფერი შაქარი - 50 გრ
  • ღორის ნეკნები - 2 კგ
  • ბარბექუს სოუსი
მომზადების წესები
გავახუროთ ღუმელი 250 გრადუსზე. ერთმანეთში ავურიოთ ყავისფერი შაქარი და სანელებლები. გავასუფთაოთ ნეკნები, მოვაცალოთ თხელი აპკი ძვლების მხრიდან. კარგად შევაზილოთ სანელებლების ნაზავი , შევახვიოთ ფოლგაში და შევდგათ აერღუმელში 2 საათის  განმავლობაში. გამოვდგათ, წავუსვათ ბარბექიუს სოუსი  და შევწვათ გრილზე სანამ არ შეიბრაწება.
ტეგები:
ხორცი ნანახია: 24200