ბისკვიტი:15 ცალი კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ ისე რომ, ჯამს რომ გადმოვატრიალებთ კედლებს არ მოცილდეს. ნელ-ნელა ჩავყაროთ 15ს/კ შაქარი, 15 კვერცხის გული, 15 ს/კ ფქვილი, ვანილი. ჩავასხათ ცხიმწასმულ საშუალო ზომის ფორმაში და გამოვაცოთ 150 გრადუსსზე აერღუმელში ან ძალიან დაბალ ცეცხლზე თავზე მჭიდროდ დახურულ ქვაბში.(არ დაგავიწყდეთ ქვაბს ჩაუფინოთ 3 ფენა თეთრი ქაღალდი, თუ ზემოდან აცხობთ) შეგიძლიათ გამოიყენოთ თუჯის ქვაბიც, შუშის თავსახურით, რათა ცხობისას არ მოგვიხდეს თავის გადახდა. კრემი: 1 ჩ/ჭ ფქვილი, 2 ჩ/ჭ შაქარი, ვანილი და 1/4 ჩ/კ მარილი კარგად შევურიოთ ერთმანეთს. დავასხათ მდუღარე წყალი, თან ვურიოთ რომ არ გაუჩდეს კოლტები.შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე და მივიყვანოთ ადუღებამდე, არ შევწყვიტოთ მორევა. რომ ადუღდება დავტოვოთ ცეცხლზე 3-4 წთ, სანამ ოქროსფერი არ გადაკრავს. გადმოვდგათ და გავაციოთ 400 გრ კარაქი მიქსერით კარგად გავათეთროთ. შევურიოთ გაციებულ ფაფას, ვუყოთ ვანილი, კონიაკი და ცოტა ხანი კიდევ ვთქვიფოთ, სანამ კრემი არ გახდება ფუმფულა. გულსართი: 1 კგ მარწყვი და ვჭრათ ან ონნავ დავჭყლიტოთ, დავაყაროთ 2 ჭიქა შაქარი და გავაჩეროთ სანამ წვენს არ შეიყენებს. მომზადება: კარგად გაციებული ბისკვიტი გავჭრათ 3 ფენად. პირველ ფენას მოვასხათ მარწყვის გულსართი, წავუსვათ კრემი და დავაფინოთ მეორე ფენა. გავიმეოროთ იგივე. ხოლო მესამე ფენას ზემოდან წავუსვათ მხოლოდ კრემი და მოვრთოთ სურვილისამებრ