1. კარაქი და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს და ვთქვიფოთ სანამ ერთგვაროვან მასას არ მივიღებთ. თითო-თითოდ ჩავახალოთ კვერცხი, თან მიქსერით კარგად ავურიოთ. ვუყოთ ვანილი და დავდგათ.2. შევურიოთ ერთმანეთს ნაღები, ფქვილი და კაკაო; მიღებული მასა შევურიოთ უკვე მომზადებულ კარაქის მასას. ჩავაყაროთ დაჭრილი, მოხალული თხილი.3. მომზადებული ცომი გავყოთ შუაზე და ნახევარი ჩავასხათ კარგად ცხიმწასმულ, 9x13 ზომის ფორმაში.4. მოვამზადოთ გულსართი: შესქელქბული რძე, ქოქოსის ფანტელი და ვანილი შევურიოთ ერთმანეთს და მოვასხათ ფორმაში ჩადებულ ცომზე. ზემოდან, ფრთხილად, გავანაწილოთ დარჩენილი ცომი.5. შევდგათ წინასწარ 175 გრადუსსზე გაცხელებულ ღუმელში და ვაცხოთ 40-45 წუთი. 6. დავჭრათ როცა კარგად გაცივდება. გემრიელად მიირთვით!