1. ბლენდერში მოვათავსოთ კვერცხი, რძე, ფქვილი, მარილი, შავი წიწაკა და ავთქვიფოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.2. მიღებული მასა დავასხათ ცხიმწასმულ 9x13 ზომის ფორმაზე და შევდგათ წინასწარ, 220 გრადუსსზე გაცხელებულ ღუმელში 20 წუთი.3. გამომცხვარი ომლეტი ფრთხილად ავიღოთ საცხობი ფორმიდან. მოვაფინოთ მდნარი ყველი, ან მოვაყაროთ დახეხილი ყველი. ძალიან უხდება ლორის თხელი ნაჭრებიც. ყველაფერს რომ გავამზადებთ, ომლეტი ძალიან ფრთხილად დავახვიოთ რულეტისებურად. არ დაგავიწყდეთ, ამ ყველაფერს ვაკეთებთ სანამ ომლეტი ცხელია.